Aluminijumske profilne kutije

Aluminijumske profilne kutije, izrađuju se brzo i jednostavno prema vašim dimenzijama, i to od aluminijumskog ugaonog profila čiji je poprečni presek dat na slici i aluminijumskog lima debljine 2mm. Aluminijumska kutija je opremljena sa četiri gumene nožice. Zbog svoje konstrukcije vrlo je praktična, kompaktna i čvrsta, brzo se montira i dorađuje a idealna je kada vam je potreban jedan komad za prototip ali i više kutija za serijsku proizvodnju.

Poprečni presek profila:

Postoje dve varijante u pogledu konstrukcije u zavisnosti od orijentacije ugaonog profila i to:

VARIJANTA 1
Vidna čeona strana vijka za spajanje na bočnim stranama (po 4 sa svake strane, ukupno. 8). Vijak sa upuštenom glavom je u ravni strane. Ovakva varijanta omogućava nezavisno skidanje bočnih strana, dok bi za skidanje donje (dna) i gornje (poklopca) bilo potrebno demontirati prednju i zadnju stranu kutije.

VARIJANTA 2
Vidna čeona strana vijka za spajanje na gornjoj i donjoj (poklopcu i dnu, po 4 na svakoj a ukupno 8). Vijak sa upuštenom glavom je u ravni strane. Ova varijanta omogućava nezavisno skidanje gornje i donje strane , dok bi za skidanje bočnih bilo potrebno demontirati prednju i zadnju stranu kutije.

Standardno se isporučuju bez zaštite (sirov aluminijum) i bez otvaranja rupa ali smo u mogućnosti da ponudimo i plastifikaciju u željenoj boji kako i otvaranje rupa po zahtevu uz dogovor.

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite nam zahtev na email sa dimenzijama A, B i C, i detaljima, kao i potrebnoj količini i dobićete ponudu.

NDM Solution
office@ndmsolution.com